Vi arbejder for din tandsundhed - www.taktand.com
 
Tilskudsregler
 
Valby tandlæge. Her kan du få hjælp til at søge tilskud til tandlæge.Der findes i Danmark en del tilskudsmuligheder, så du kan få en billigere tandlæge regning. De priser Valby tandlæge angiver er incl. sygesikringens tilskud, men personer med lavindkomst kan også søge kommunen om tilskud til tandbehandlingen. Nedenfor kan du finde de mest almindelige tilskudsmuligheder. Vi hjælper dig gerne med at søge, så kontakt endelig Valby tandlæge for en drøftelse af netop dine muligheder for rabat på tandlæge besøget. Tryk på link nedenfor for mere information. Valby tandlæge gør det billigere.
 
 
Kommunale tilskud (Kun lavtlønnede)
 
Har du ikke mulighed for at få tilskud fra kommunen, så anbefaler vi dig at indmelde dig i Sygeforsikringen "Danmark". Det koster lidt hvert år, men pengene er meget hurtigt sparet, da der er gode tilskud. Du kan finde mere information om Sygeforsikringen "Danamark" og deres tilskud til tandbehandling ved at trykke her. Tandeftersyn er eksempelvis gratis for de unge med et medlemsskab af Sygeforsikringen "Danmark". Det må da lokke nogen af de unge i Valby og resten af Danmark.
 
Vi dækker på grund af vores centrale placering, lige ved Valby Station, rigtig mange områder af København. Tak Tand har nemlig glimrende parkerings forhold, og rigtig gode offentlige transportmuligheder. Tryk på dit område, og se transportmulighederne til tandlægerne Tak Tand i Valby. Vi dækker følgende områder med kun ca. 15 min. 

København, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Vanløse, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Rødovre, Husum, Ballerup og selvfølgelig Valby.