Vi arbejder for din tandsundhed - www.taktand.com
 
Valby Tandklinik. Hos os får du en grundig og kompetent behandling til konkurrencedygtige priser. Vores tandpleje team tager altid godt imod dig i en afslappende og hyggelig atmosfære. Vi vil gerne gøre tandbehandling til en god og positiv oplevelse, og se vores kunder forlade klinikken i Valby med et nyt og strålende smil. Tandklinikken Tak Tand i Valby finder du kun et stenkast fra Valby station.
 
Kom gerne efter aftale og mød personalet og se klinikken. Rabat på 10% til ikke tilskudsberettigede behandlinger for studerende og pensionister, som ikke har mulighed for at få andre tilskud.
 
Du kan lige nu låne til din regning via Kronekonto. Ring hvis du har brug for hjælp og vejledning.
 
Vi dækker på grund af vores centrale placering, lige ved Valby Station, rigtig mange områder af København. Valby tandlæge har nemlig glimrende parkerings forhold, og rigtig gode offentlige transportmuligheder. Tryk på dit område, og se transportmulighederne til tandlægerne Tak Tand i Valby. Vi dækker følgende områder med kun ca. 15 min. 

København, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vanløse, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Rødovre, Husum, Brøndby og selvfølgelig Valby.