Vi arbejder for din tandsundhed - www.taktand.com
RSS

Nye indlæg

Lån rentefrit til tandbehandling resten af året
Diabetikere mister flere tænder
Samtaleterapi fjerner angst
Giv et tandeftersyn i gave
Ved du at du kan få hjælp hos os, hvis du snorker?

Kategorier

100 dages rentefrihed
Diabetikere mister flere tænder
Samtaleterapi fjerner angst
Snorker du eller din partner?
Syreskader på Emaljen
Tandeftersyn som gave
drevet af

Min blog

Ved du at du kan få hjælp hos os, hvis du snorker?

Man snorker på grund af afslapning af musklerne i halsen, hvilket giver mindre plads i svælget. Hos 30-50% er snorken desuden et symptom på søvnapnø, som er en alvorlig medicinsk tilstand. Ved søvnapnø forekommer der afbrydelser i vejrtrækningen under søvnen, hvilket resulterer i en dårlig søvnkvalitet.

Både snorken og sønapnø kan i mange tilfælde afhjælpes, ved at sove med en snorkeskinne, som du kan få lavet her på klinikken. Skinnen hedder en OSS-skinne og bliver specialtfremstillet i hvert enkelt tilfælde. Vi laver altså et aftryk af dine tænder her på klinikken, og herefter bliver skinnen lavet af Elysee Dental laboratorie. Den er udviklet i et samarbejde imellem flere tandlæger, Tandlægeskolen og Odense Universitetshospital.

OSS-skinnen virker ved at sørge for bedre plads i mund og svælg til vejrtrækning. Når du ved sengetid indsætter snorkeskinnen, sørger den for at holde underkæben lidt længere fremme end normalt, således at der skabes friere luftvej ned til lungerne.

Du skal bare nævne problemet for din tandlæge, tandplejer eller klinikassistent, så kan vi gå igang med at lave en skinne til dig med det samme. Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at skrive på bloggen eller sende en mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

1 kommentar til Ved du at du kan få hjælp hos os, hvis du snorker?:

Kommentar RSS
rolex replika til salg on 12. juli 2018 10:00
Han var på hans websted og læste sin blog. De delte en meget informativ blog for alle. Fortsæt med at opdatere dine andre blogs. Tak fordi du deler det med mig
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment