Vi arbejder for din tandsundhed - www.taktand.com
RSS

Nye indlæg

Lån rentefrit til tandbehandling resten af året
Diabetikere mister flere tænder
Samtaleterapi fjerner angst
Giv et tandeftersyn i gave
Ved du at du kan få hjælp hos os, hvis du snorker?

Kategorier

100 dages rentefrihed
Diabetikere mister flere tænder
Samtaleterapi fjerner angst
Snorker du eller din partner?
Syreskader på Emaljen
Tandeftersyn som gave
drevet af

Min blog

Samtaleterapi fjerner angst

Tandlæge Rikka Poulsen har samarbejdet med Aarhus Universitet om en undersøgelse, der dokumenterer, at en simpel samtale med patienten kan fjerne tandlægeskræk. Metoden er blandt andet udviklet af Rikka Poulsen, der har specielt fokus på arbejdet med patienter med tandlægeskræk. Ideen er at tandlægen indledningsvis stiller udspørger patienten om sin skræk, og om hvad der skal til, for at patienten igen føler sig tryg. For patienten er det ligesom at gå til psykolog, blot foregår det ved tandlægen.

"Vi ville finde en vej, som ikke var så omfattende, hvor man hurtigt kan hjælpe folk. Og det viser sig, at hvis bare man tager folk alvorligt og hører, hvad de har at sige, så kan vi mange gange efter bare to sessioner komme i gang med at behandle tænderne", siger Rikka Poulsen, der har klinik i Aarhus, til BT. Siden 2009 har en række forskere på Aarhus Universitet fulgt Rikka Poulsen arbejde med 100 udvalgte patienter, der lider af tandlægeskræk. Det er første gang, at effekten af samtaleterapi undersøges i Danmark - og resultaterne er positive: Alle patienter oplevede mindre angst.

Kilde: Erhvervsmagasinet Dental 

4 kommentarer til Samtaleterapi fjerner angst:

Kommentar RSS
sportsbooks com on 13. august 2014 18:10
Im Netz sind definitiv die Loesung Fragen .Zum Beispiel Beispielsweise , ausgewaehlt bieten groesser Preise auf different Versammlungen , sogar der beste US-Sportwetten [http / / www.qwertycasino.com/Best-US- sportsbooks.htm] wird geben groesser Verkaufspreise Pferderennen waehrend der britischen Inseln als it in der Regel dauert sie erweitert set Kosten.
Besvar kommentar


wetten on 13. august 2014 22:23
Der Bonus effektiv von Versorgung mit Ihnen mehr Bargeld in die Ihnen hilft, Ihren erhalten Zunahme Geldbetrag.Dies ist ein wesentlich bis Steigerung profitable und abnehm Senken Sie Ihre Verluste.
Besvar kommentar


replika ure on 12. juli 2018 09:59
Han var på hans websted og læste sin blog. De delte en meget informativ blog for alle. Fortsæt med at opdatere dine andre blogs. Tak fordi du deler det med mig
Besvar kommentar


Semena on 20. oktober 2019 12:42
Great job, holding my fingers for you. quotes e dream about snakes e superstitions e life path number 5
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment